Select your Top Menu from wp menus

Serviciul Secret al SUA a angajat prostituate din România

Agenți secreți americani au angajat prostituate în mai multe țări, printre care și România, se arată într-un raport al serviciului Homeland Security (Securitate Națională), al Statelor Unite, citat de ABC News, preluat de jurnalul.ro.

Raportul contrazice declarația directorului Serviciului Secret al SUA, Mark Sullivan, care, în fața Congresului american a susținut că apelarea la serviciile prostituatelor „nu este parte a culturii noastre”. Sullivan fusese chestionat de Congres în urma scandalului generat de mărturia unei prostituate din Columbia, care s-a plâns unui post de radio, după ce agenții au refuzat să o plătească pentru o partidă de sex. Incidentul s-a petrecut în aprilie, când Barack Obama a participat la Summit-ul Americilor, organizat la Cartagena. Agenții secreți se deplasaseră în orașul columbian înaintea Summit-ului, pentru a se asigura de minimizarea pericolelor pentru securitatea președintelui.

Doar unul dintre agenții anchetați a admis că a apelat la serviciile unor prostituate din El Salvador și Panama, în anii 2008 și 2009. Raportul precizează că agenții au admis, în fața directorului Mark Sullivan, că s-au „dat în bărci” cu prostituate, la Cartagena . Așadar, șeful Serviciului Secret a comis sperjur în fața senatorilor și deputaților.
Urmare a raportului, opt agenți (inclusiv coordonatori de echipă) au demisionat sau au fost destituiți.

sursa: jurnalul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/serviciul-secret-al-sua-a-angajat-prostituate-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19