Select your Top Menu from wp menus

Serviciile speciale ale Ucrainei şi Rusiei au dejucat un atentat asupra lui Putin

Serviciile speciale ale Ucrainei şi Rusiei au dejucat planurile teroriştilor, care pregăteau un atentat asupra Primului ministru al FR Vladimir Putin, a comunicat luni Primul canal.

La Odesa au fost reţinuţi bandiţii, daţi în căutare internaţională. Din depoziţiile lor s-a aflat că ei intenţionau să pună în aplicare intenţia ciminală la Mscova imediat după alegerile prezidenţiale din 4 martie, comunică canalul de televiziune. Putin candidează la postul de Preşedinte din Partidul „Edinaia Rossia” de la guvernare.

Canalul de televiziune promite să comunice detalii în ediţiile de ştiri seara. Potrivit TV, investigarea continuă.

La Centrul relaţii cu publicul al SFS al FR RIA Novosti i s-a comunicat că nu dezmint informaţia, dar nu vor dezvălui detalii.

La începutul lui februarie mass-media ucraineană a comunicat despre o operaţiune specială la Odesa, în cadrul căreia colaboratorii unităţii speciale a SSU „Alfa” i-au reţinut de doi cetăţeni, suspectaţi de organizarea unui act terorist.

La începutul lui ianuarie Direcţia generală a MAI al Ucrainei pentru regiunea Odesa a intentat dosar penal în legătură cu explozia şi incendiul din casa nr.24 din strada Tiraspol la Odesa, în care şi-a pierdut viaţa un cetăţean al FR în vîrstă de 26 de ani şi a fost rănit grav un cetăţean al Kazahstanului în vîrstă de 28 de ani. Al treilea chiriaş a dispărut. Potrivit datelor mass-media, acesta era Adam Osmaev. Explozia s-a produs în timpul pregătirii dispozitivului explozibil.

Serviciile speciale ale Ucrainei şi Rusiei au acţionat în comun şi foarte eficient. „Al treilea participant al bandei a fost reţinut de unitatea cu destinţaie specială a Ucrainei. Adam Osmaev, de trei ani dat în căutare internaţională, colaborează cu ancheta, sperînd că va putea evita extrădarea în Rusia”, – comunică TV.

Acum Osmaev se află în Izolatorul de anchetă al Serviciului de Securitate al Ucrainei la Odesa.

sursa: newsmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/serviciile-speciale-ale-ucrainei-si-rusiei-au-dejucat-un-atentat-asupra-lui-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19