Select your Top Menu from wp menus

Serviciile secrete din Moldova nu au scăpat de influienţa partiinică

Unul din interlocutorii parlamentari ai agenţiei NIKA-press, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, s-a aflat în dificultate de a răspunde la întrebarea privin procesele ce au loc în interiorul Serviciului de Infomraţii şi Securitate, care ţin în primul rând de posibile remanieri de cadre în conducerea SIS.
Acesta a sugerat ca întrebarea să fie adresată conducerii PD, menţionând totodată că deocamdată nu se reuşeşte scăparea SIS-ului de influineţă partiinică.
Între timp, în mediul de experţi se vehiculează ideea că propunerea făcută într-o manieră stranie, a directorului SIS, Mihai Balan, de concediere a doi dintre adjuncţii săi vorbeşe despre pierderea de către aceştia a sprijinului din partea partidelor care intră în coaliţia de guvernare. În consecinţă se impune o reformare cardinală a serviciului, sau divizarea acestuia în două-trei departamente care se vor subordona altor instituţii de forţă.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/serviciile-secrete-din-moldova-nu-au-scapat-de-influienta-partiinica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19