Select your Top Menu from wp menus

Serviciile de informaţii ale SUA : Rusia va invada Ucraina, R. Moldova şi ţările baltice

Comitetul pentru Armată al Congresului american a dezvăluit, miercuri, o serie de date obţinute de către serviciile de informaţii care sugerează că o incursiune militară a Rusiei în Ucraina, Republica Moldova şi ţările baltice, a devenit mai probabilă ca niciodată, conform CNN.

În urma informaţiilor prezentate de oficialii din cadrul departamentului militar şi de informaţii al Statelor Unite, Comitetul a expediat miercuri noapte o scrisoare către Casa Albă prin care îşi exprimă îngrijorarea cu privire la desfăşurarea evenimentelor din estul Europei.

”Există o părere profundă că Moscova va invada estul şi sudul Ucrainei, forţând vestul spre Transnistria şi chiar va căuta să obţină teritorii în statele baltice”, conform serviciilor de informaţii americane.

Totuşi, nimic nu este sigur, au subliniat membrii săi, însă mişcările de trupe efectuate de Moscova sunt similare, atât ca număr cât şi în capacităţi, cu acţiunile anterioare invaziilor din Cecenia şi Georgia. De asemenea, numărul semnelor care indică o astfel de incursiune sunt tot mai multe.

Click AICI, pentru mai multe


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/serviciile-de-informatii-ale-sua-rusia-va-invada-ucraina-r-moldova-si-tarile-baltice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19