Select your Top Menu from wp menus

Servicii sexuale on-line cu 12 moldovence, „patronate” de o ucraineancă/VIDEO

O femeie de 29 de ani, originară din Ucraina, a fost lăsată fără afacerea pe care a pus-o pe roate pe parcursul anilor 2013 – 2015. Aceasta a creat o rețea de proxenetism, unde erau angajate 12 moldovence, printre care și o minoră. Fetele prestau servicii sexuale on-line prin intermediul site-urilor specializate .

Fetele, cu varste de pînă la 25 de ani, erau ademenite cu diferite anunțuri plasate prin intermediul site-urilor autohtone de publicitate gen: ,,angajăm modele video- chat cu un salariu de 1 000 de euro”, informeaza IGP intr-un comnicat de presa.

Ulterior, ,,angajatoarea” invita fetele la un interviu în propriul apartament din capitală care era amenajat ca studiou. Încăperea era dotată cu 4 computere şi web-camere. Fiecare model era înregistrat în studioul virtual gestionat de suspectă, graficul acestora era împărţit pe ore, a cîte 4 modele pe tură.

Banii cîştigați în urma serviciilor prestate erau transferati de către administratorii site-lor specializate pe numele suspectei. 70% din cîştig îi reveneau ‘patroanei”, iar fetelor – cîte 400-500 de dolari SUA.

La 6 mai curent, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în studiou, unde au fost ridicate calculatoare dotate cu echipament tehnic special pentru transmiterea imaginilor on-line, înscrisuri de ciornă, care reflectă veniturile şi salarizarea modelelor, carduri bancare, acte de identitate a modelelor, ș.a.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 206 al. 3 „Trafic de copii” Cod Penal al RM, care prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/servicii-sexuale-on-line-cu-12-moldovence-patronate-de-o-ucrainenancavideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19