Select your Top Menu from wp menus

SERGIU NICOLAESCU, incinerat. Ce spune CNA despre cum au tratat televiziunile decesul regizorului

Sambata, 5 ianuarie, trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Mesajul „Ştii tu..ELF” scris pe coroana din trandafiri albi şi alegerea soţiei defunctului, Dana Nicolaescu, de a purta la înmormântare un palton de culoare deschisă au stârnit controverse în rândul celor care au venit să-şi ia adio de la Sergiu Nicolaescu, informează România TV.

Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat. Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din Romania şi-a exprimat, într-un comunicat, „dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sergiu-nicolaescu-incinerat-ce-spune-cna-despre-cum-au-tratat-televiziunile-decesul-regizorului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19