Select your Top Menu from wp menus

Separatişti pro-ruşi adoptă tacticile fasciste şi islamiste VIDEO

Insurgenţii pro-ruşi care atacă de 10 ore unitatea de grăniceri din Lugansk se ascund în apartamentele oamenilor. Despre aceasta scrie în postarea sa pe facebook deputatul ucrainean olexand Brighineţi. Potrivit lui separatiştii intră în apartamentele din blocurile amplasate în preajma unităţii pentru a amenaja în ele puncte de tragere. Încă un scop este cel a a se asigura cu ostatici şi scuturi umane, or separatiştii sparg uşile celor care nu vor să le deschidă şi nu lasă oamenii să plece din apartamentele ocupate. Faptul că insurgenţii se ascund în secotrul locativ a fost confirmat şi de purtătorul de cuvânt al operaţiunii aniteroriste Vladislav Selezniov. Acesta a declarat că aviaţia a nimict două arcuncătoare de mină ale separatiştilor, dar utilizarea acesteia la scară largă este imposibilă deoarece teroriştii se ascund în case.
În această noapte câteva sute de separatişti pro-ruşi au atacat unitatea de grăniceri cu arme de foc, aruncătoare de mine şi grenade. Luptele continuă până în prezent, iar în rândul grănicerilor s-au înregistrat 7 răniţi. Teroriştii ar fi înregistrat 5 morţi şi mai mulţi răniţi.
Tactica de a ataca forţele armate din case locuite de oameni, şcoli spitale este pe larg folosită de teroriştii islamişti în Israel. Anterior preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că forţele ruse vor sta în spatele copiilor şi femeilor şi că ar vrea să vadă cine va îndrăzni să tragă în aceştia.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/separatisti-pro-rusi-adopta-tacticile-fasciste-si-islamiste-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19