Select your Top Menu from wp menus

Sentință pentru bărbatul de la Telenești care și-a omorât copilul

Bărbatul din raionul Telenești, care și-a omorât copilul cu un melesteu vara trecută, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Procurorii consideră pedeapsa prea blândă și au contestat-o, transmite IPN.

Potrivit Procuraturii Generale, în iunie 2016, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat fiului său în vârstă de 15 ani mai multe lovituri cu un melesteu, cauzându-i leziuni corporale grave. În urma acestora minorul a decedat. În continuare, agresorul, pe motiv de gelozie i-a aplicat lovituri și fostei sale soții. Inculpatul, în vârstă de 49 de ani, era divorțat de soția sa, însă locuia cu aceasta și fiul lor minor.

Pentru comiterea violenței în familie soldată cu decesul victimei, bărbatul a fost condamnat la 15 ani de detenție, în penitenciar de tip închis. Procurorii consideră sentința ilegală și au contestat-o, solicitând ca inculpatul să fie condamnat pentru omor intenționat săvârșit asupra unui minor și violență în familie la 19 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sentinta-pentru-barbatul-de-la-telenesti-care-si-a-omorat-copilul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19