Select your Top Menu from wp menus

Senatul francez a interzis concursurile de frumuseţe pentru copii

Senatul francez a votat în favoarea unei legi prin care se interzice organizarea concursurilor de frumuseţe destinate copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani.
Conform acestei iniţiative legislative, oricine introduce un copil într-o asemenea competiţie va fi pedepsit cu maxim doi ani de închisoare şi o amendă de 30.000 de euro.

Senatul de la Paris a aprobat această măsură cu 197 de voturi pentru şi 146 împotrivă, ca parte dintr-un proiect mai amplu, ce are în vedere protejarea drepturilor femeii în Hexagon.

În acelaşi context, a fost respins un amendament care interzicea apariţia modelelor sub 16 ani pentru publicitatea unor produse sau servicii destinate acestui segment de vârstă.

Pachetul de reglementări legislative a fost depus la Camera Inferioară a Parlamentului francez şi se estimează că va trece cu uşurinţă.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/senatul-francez-a-interzis-concursurile-de-frumusete-pentru-copii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19