Select your Top Menu from wp menus

Semn apocaliptic în China. Apa râului Yangtze a devenit de culoarea sângeului.VIDEO

În China se petrece un fenomen pe cât de frumos pe atât de misterios: fluviul Yangtze (în chineză, albastru) a devenit roșu, anunță siteul Chinahush.
Deocamdată nu se cunosc cauzele care au produs schimbarea culorii fluviului, autoritățiile fiind în plină investigare a fenomenului .
Cel mai lung fluviu din China și al treilea ca debit din lume, dupa Amazon și Congo, Yahgtze a căpătat culoare roșie doar în dreptul orașului Chonquing, unde fluviul primește ca afluent râul Jialin.
Autoritățile au crezut inițail că acest fenomen are la bază cantitatea crescută de nisip adusă de inundațiile din timpul sezonului ploios sau scurgerile canalizării.
Pescarii și mulți alți oameni care se bazează pe fluviu pentru desfășurarea diferitlor activități sunt foarte îngrijorați.
Oficialii chinezi investighează cauza în continuare, deoarece nu au fost identificate elemente care să indice o poluare industrială.
Fenomenul a fost, de asemenea, comentat in cheie biblica. Potrivit Bibliei, unul dintre semnele venirii Apocalipsei este transformarea apei raurilor in sange/
Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/semn-apocaliptic-in-china-apa-raului-yangtze-a-devenit-de-culoarea-sangeului-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19