Select your Top Menu from wp menus

Selena Gomez şi Justin Bieber sunt din nou împreună

După ce Selena Gomez îi transmisese lui Justin Bieber că nu îl mai vrea în viaţa sa, cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune, astfel că surse din anturajele lor susţin că ar fi din nou împreună.

Cei doi au fost văzuţi, împreună la un restaurant celebru din Beverly Hills, acolo unde păreau foarte fericiţi.

„Justin şi Selena stăteau împreună la o masă şi se ţineau de mână. Păreau foarte fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca niciodată”, a declarat o persoană care s-a aflat în restaurant, la acea oră.

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit după ce Bieber a participat la un eveniment Victoria’s Secret şi a flirtat cu mai multe fotomodele.
sursa: Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/selena-gomez-si-justin-bieber-sunt-din-nou-impreuna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19