Select your Top Menu from wp menus

Şeful unui Centru de sănătate publică prins in flagrant cu mită

Potrivit CCCEC , ofiţerii Direcţiei Generale Teritoriale „Nord” a Centrului anticorupţie  au retinut functionarul  cand acesta a primit  suma de 500 euro

Potrivit denunţătorului, persoana cu funcţie  de răspundere ar fi estorcat şi primit suma de 500 euro pentru a nu elibera din funcţie un şofer, angajat al aceluiaşi centru de sănătate.

În urma măsurilor operative de investigaţie, reţinerea a avut loc în biroul de serviciu al medicului, în momentul primirii celor 500 euro, bani marcaţi „mită CCCEC” .

Astfel, în baza denunţului făcut a fost pornită o cauză penală, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul  de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Menţionăm că de la începutul anului 2012 CCCEC investighează 7 cazuri de corupere pasivă.

Reţinerea a avut loc în biroul de serviciu al medicului, în momentul primirii celor 500 euro, bani marcaţi „mită CCCEC”.

Dacă se va dovedi vinovăția acestuia, bărbatul riscă să stea după gratii de la 5 la 10 ani și să achite o amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale.

Totodată, șeful Centrului de sănătate publică nu va mai putea ocupa anumite funcţii pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-unui-centru-de-sanatate-publica-prins-in-flagrant-cu-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19