Select your Top Menu from wp menus

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție a fost reținut

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost citat astăzi pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit de patru capete de acuzare: ”exces de putere”, ”fals în acte publice”, ”reținerea sau arestarea ilegală” și ”tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate”. După audierea acestuia în calitate de bănuit, procurorul de caz a decis asupra necesității reținerii lui, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, acesta este suspectat de ilegalități în cazul fraților Igor și Adrian Borș, co-proprietarii rețelei de benzinării ”VENTO”, reabilitați recent în drepturi, după ce s-a ajuns la concluzia că în anul 2018 ei au fost persecutați, reținuți, arestați, deposedați de avere și trași ilegal la răspundere penală într-un dosar la comandă.

„Printre cei care au instrumentat și gestionat acest dosar figurează și actualul șef interimar al Serviciului Antidrog din cadrul Poliției de Frontieră, care în anul 2018 era ofițer de investigație în cadrul Direcției nr.5 a INI, care a fost deja pus oficial sub învinuire pentru ”exces de putere”, ”fals în acte publice”, ”reținerea sau arestarea ilegală” și ”tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate””, se arată în comunicatul PG.

Conform surse citate, pe lângă cei doi, încă doi figuranți au fost citați la Procuratură pentru audieri. Este vorba despre un fost procuror din cadrul Procuraturii Anticorupție și un ofițer de investigație, care în ajun de data pentru care fusese citați, s-au îmbolnăvit subit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-suspendat-al-procuraturii-anticoruptie-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19