Select your Top Menu from wp menus

Şeful POLIŢIEI din Orhei, despre constatările CNI privind PROPRIETĂŢILE şi VENITURILE sale : “NU este adevărat” AUDIO

Şeful Inspectoratului de Poliţie (IP) Orhei, Grigore Josan, contestă constatările Comisiei Naţionale pentru Integritate (CNI) care îl acuză de nedeclararea tuturor proprietăţilor şi veniturilor.
Grigore Josan a declarat pentru Radio Orhei că din cele 6 conturi bancare despre care informează CNI, două aparţin celor doi copii ai săi , unul a rămas deschis de pe tmpul când a primit îndemnizatia de participant la acţiunile militare din aşa zisa Transnistria, iar pe altele două el şi soţia să îşi primesc salariile .

Şeful IP afirmă că şi un teren agricol l-a primit în satul de baştină, Sirota, în calitate de participant la războiul din 1992, iar cel de-al doilea teren aparţine soţiei sale. Cele câteva automobile pe care le-a deţinut de-a lungul anilor, le-a înstrăinat şi nu ştia că e o încălcare că nu le-a declarat. Grigore Josan mai susţine că doar din necunoaştere nu a declarat terenul pe care este situată casa în care locuieşte în Orhei, dar construcţia a declarat-o şi a achitat toate impozitele.

CNI, în cadrul şedinţei de ieri, a constatat că șeful IP  Orhei, Grigore Josan, a omis din declarația sa pentru 2014  numeroase bunuri și venituri pentru care ar risca să fie verificat de Procuratura Generală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-politiei-din-orhei-despre-constatarile-cni-privind-proprietatile-si-veniturile-sale-nu-este-adevarat-audio/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19