Select your Top Menu from wp menus

Seful pietei din Soldanesti si mama acestuia, arestati de CCCEC

Administratorul întreprinderii municipale „Piaţa Şoldăneşti” şi mama acestuia au fost reţinuţi de ofiţerii Centrului Anticorupţie, fiind bănuiţi de corupere pasivă. Aceştia ar fi extorcat de la un cetăţean 300 dolari pentru a-i oferi loc pentru o tarabă în piaţa din Şoldăneşti.

La momentul reţinerii, suma de 300 dolari SUA a fost depistată în geanta femeii care la solicitarea ofiţerului de urmărire penală, a predat benevol bancnotele marcate „mită CCCEC”. Operaţiunea s-a desfăşurat pe teritoriul pieţei.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru corupere pasivă. Administratorul pieţei a fost arestat pentru 20 de zile, iar mama sa – pentru 10 zile.

sursa: adevarul.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-pietei-din-soldanesti-si-mama-acestuia-arestati-de-cccec/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19