Select your Top Menu from wp menus

Şeful „Orhei Transport”: Proiecte suspendate temporar din cauza „situaţiei în care s-a pomenit primarul nostru iubit, Ilan Șor”

Implementarea proiectului transportului gratuit şi al celui de renovare a parcului de maşini care deservesc rutele urbane de călători a fost suspendată temporar din cauza „situaţiei în care s-a pomenit primarul nostru iubit, Ilan Șor”. 

Declaraţia aparţine managerului şef al I.M. „Orhei Transport”, Artur Bulat, şi a fost enunțată  duminica trecută, la sfârşitul unui raport de circa 5 minute, în care era retrospectată  activitatea întreprinderii din anii 2015 şi 2016. Tot atunci, Bulat a anunțat că Ilan Șor a transmis prin intermediul avocaților promisiunea că, oricum, pană când își va încheia mandatul de primar, la Orhei va apărea transport gratuit.

Șeful Orhei Transport nu a precizat în ce constă „situaţia” lui Ilan Șor, dar este de notorietate  faptul că, cu aproape 1 an în urmă, acesta a fost reținut  şi că din iunie trecut este cercetat în stare de arest pentru escrocherie şi evaziune fiscală, estimată de procurori la peste 5 miliarde de lei.

Nu mai puțin cunoscută este  promisiunea  electorală  a  candidatului la Primăria Orhei, Ilan Șor, care cu  2 ani în urmă anunța că îndată ce va deveni primar va pune la dispoziția orheienilor transport gratuit. 

După investirea sa în funcţie, Ilan Șor şi-a reiterat promisiunea, anunţând termene proxime pentru realizarea ei. Cu 1,5 ani în urmă a avut loc chiar şi o prezentare festivă a unui proiect de renovare a parcului auto pentru oraş, pe seama procurării a 12 autobuze МАZ şi 19 microbuze Hyunday. 

Potrivit planurilor pe care Ilan Șor le dezvăluia în decembrie 2015, transportul nou urma să apară pe rutele orăşeneşti încă în   aprilie trecut, adică cu aproape 3 luni înainte ca edilul să fie arestat.    


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-orhei-transport-proiecte-suspendate-temporar-din-cauza-situatiei-in-care-s-a-pomenit-primarul-nostru-iubit-ilan-sor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19