Select your Top Menu from wp menus

Şeful Inspectoratului de poliție Bălți, suspendat din funcție

Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat la informația mediatizată în mijloacele de informare în masă cu privire la decesul unei persoane în cadrul vânătorii din data de 22 decembrie 2013, în satul Mîndrești, raionul Sîngerei unde a participat și șeful Inspectoratului de poliție Bălți, colonel de poliție Vasile Gandzii.

În acest context, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și pentru a asigura credibilitate anchetei, azi, 27 decembrie 2013 prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, șeful IP Bălți, Vasile Gandzii a fost suspendat din funcție pe perioada desfășurării anchetei de serviciu inițiate.

Deputatul comunist Anatolie Zagorodnâi a declarat luni că o vânătoare, la care au participat persoane cu funcții din „capitala de nord”, ar fi avut un final tragic pentru o persoană, duminică, în preajma municipiului Bălți.

Potrivit deputatului, vânătoarea a avut loc în pădurea din Rădoaia, raionul Sângerei. „La această vânătoare au participat oameni ai legii, fiind vorba de comisarul de poliție al mun. Bălți, șeful de la Oficiul de înmatriculare a transportului din Bălți și politicieni locali”, a declarat Zagorodnâi, citat de agenția pro-comunistă OMEGA.

Comisarul de Bălți, Vasile Gandzii, colonel de poliție, a declarat marţi, solicitat de gzt.md, că nu are ce ascunde și că este gata pentru orice verificări și investigații.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-inspectoratului-de-politie-balti-suspendat-din-functie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19