Select your Top Menu from wp menus

Şeful FISC-ului a fost eliberat sub arest la domiciliu

Instanţa de judecată a decis astăzi să îi schimbe măsura preventivă din arest în arest la domiciului şefului Inspectoratului Fiscal Principal, Nicolae Vicol. Acesta va petrece în arest la domiciliu următoarele 20 de zile după ce anterior mandatul său de arest a fost prelungit cu câte 25 de zile. Amintim că acesta a fost reţinut de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie la 15 februarie sub acuzaţiile de corupere, abuz în serviciu şi interceptare ilegală a convorbirilor sale telefonice.
Reţinerea sa a avut loc chiar în aceeaşi zi în care deputaţii PLDM şi PCRM au votat desfiinţarea postului de prim-vicepreşedinte al Parlamentului ocupată de Vlad Plahotniuc. Ulterior reprezentanţii PLDM au calificat reţinerea lui Vicol ca având dedesubturi politice, iar avocata sa , Ana Ursachi a declarat că acesta ar fi fost reţinut pentru că FISC-ul investiga activitatea întreprinderii de stat Metalferos.
De menţionat că interceptările audio ale convorbirilor telefonice între Vicol şi mai multe perosane de rang înalt în stat, în mare parte reprezentanţi ai PLDM au apărut în presă.
Pe acest caz a fost deschis un dosar penal . Deschide md scrie că Viorel Chetraru, directorul CNA și Bogdan Zumbreanu, șeful direcției Urmărire Penală din cadrul CNA, urmează să fie audiați de către procurori pe marginea scurgerilor de informații din dosarul Vicol.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-fisc-ului-a-fost-eliberat-sub-arest-la-domiciliu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19