Select your Top Menu from wp menus

Şeful Centrului de Medicină Legală Cahul va compărea în faţa instanţei sub acuzaţia de corupere pasivă

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală în privinţa şefului Centrului de Medicină Legală Cahul învinuit de corupere pasivă.

Procurorii învinuiesc bărbatul de 62 ani că ar fi pretins şi acceptat suma de 300 euro de la un ceţăţean, pentru a emite o constatare medico-legală precum că în rezultatul unui accident rutier fiica acestuia a primit leziuni corporale uşoare.

Acest fapt ar fi permis neînceperea urmăririi penale în privinţa şoferului care se bănuia de săvîrşirea accidentului rutier.

În luna iulie curent învinuitul a primit suma extorcată fiind reţinut în flagrant în incinta Centrului de Medicină Legală Cahul în momentul în care a eliberat Raportul de examinare medico-legală cu date care nu corespund realităţii.

Cauza penală a fost expediată spre examinare Judecătoriei Cahul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-centrului-de-medicina-legala-cahul-va-comparea-in-fata-instantei-sub-acuzatia-de-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19