Select your Top Menu from wp menus

Şeful cabinetului de miniştri despre returnarea miliardului furat

Cea de  doua parte a raportului Kroll  va fi finalizată în luna mai a acestui an şi va constituie în mare parte o strategie pentru recuperarea banilor furaţi din sistemul bancar. Anunțul a fost făcut de către premierul Pavel Filip în cadrul emisiunii “Moldova în direct” de la postul public de televiziune “Moldova 1”, transmite IPN.

„ Suntem în aşteptarea raportului Kroll, în luna mai. Este important acest raport care va conţine o strategie de recuperare a activelor”, a declarat premierul.

Pavel Filip a mai spus că pentru conducerea Republicii Moldova este important în primul rând ca astfel de furturi să nu se mai  întâmple niciodată, iar în al doilea rând, ca banii să fie returnaţi.

Potrivit şefului cabinetului de miniştri, au fost recuperate în jur de trei miliarde de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-cabinetului-de-ministri-despre-returnarea-miliardului-furat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19