Select your Top Menu from wp menus

Şeful Anticorupţie prins cu mită şi bănuit de contrabandă

Şeful secţiei crime economice şi corupţie din Transnistria , Evgheni Gruşevski, a fost reţinut în flagrant în timp ce primea mită 300 de dolari.

Operaţiunea s-a desfăşurat la 4 iulie, iar Procuratura transnistreană a organizat ieri o conferinţă de presă şi a dezvăluit detalii din dosar, scrie tiras.ru.

Potrivit procurorilor, Gruşevski lua bani sistematic de la un agent economic şi avea grijă ca marfa acestuia să fie transportată liber pe teritoriul Transnistriei. Pentru aceasta colabora cu angajaţi ai Poliţiei Rutiere şi Serviciului Grăniceri.

În plus, Gruşevski se angajase să elimine toţi concurenţii agentului economic care îşi aduceau marfa prin contrabandă.

Ancheta urmează să stabilească care sunt celelalte persoane care au luat mită sau au fost implicate în afaceri murdare de contrabandă.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-anticoruptie-prins-cu-mita-si-banuit-de-contrabanda/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19