Select your Top Menu from wp menus

Șeful adjunct al Poliției, „poetul” Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat demisia și intenția de a face un partid

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat astăzi demisia din funcție, transmite Radio Chisinau.

El spus că demisia sa va fi în vigoare din 17 iunie, deoarece și-ar asuma obligația să asigure, împreună cu ceilalți polițiști, ordinea publică la evenimentele de mâine, anunțate de Blocul ACUM și PSRM.

Gheorghe Cavcaliuc a mai spus că va lansa în curând o nouă formațiune politică, un partid care ”să aducă lucruri frumoase pentru Republica Moldova”, după cum a subliniat el.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-adjunct-al-politiei-poetul-gheorghe-cavcaliuc-si-a-anuntat-demisia-si-intentia-de-a-face-un-partid/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19