Select your Top Menu from wp menus

Şeful-adjunct al Inspectoratului de Poliţie din Şoldăneşti, reţinut pentru fapte corupţie

Şeful-adjunct al Inspectoratului de Poliţie din Şoldăneşti a fost reţinut, cu puţin timp în urmă, de către ofiţerii direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie. Poliţistul este cercetat penal într-un dosar pentru trafic de influenţă.

Potrivit informaţiilor preliminare, vice-comisarul i-ar fi promis unui bărbat că îi va soluţiona pozitiv dosarul penal în care figura. Poliţistul i-ar fi spus că va convinge victima să-şi retragă plângerea şi să încheie o tranzacţie de împăcare, cu singura condiţie ca făptaşul să-i compenseze paguba.

Acum două zile, în cadrul aceluiaşi dosar penal, a fost reţinut un intermediar care ar fi promis să soluţioneze dosarul denunţătorului contra 10 000 de lei. Acesta ar fi susţinut că are influenţă asupra ofiţerilor de urmărire penală şi procurorilor şi că-i poate determina să rezolve cazul în instanţa de judecată.

În prezent, atât intermediarul, cât şi comisarul adjunct se află în custodia ofiţerilor anticorupţie ai direcţiei Nord. Ambii sunt cercetaţi penal pentru trafic de influenţă şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 6 ani sau amendă în mărime de pînă la 80 000 lei.

Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-adjunct-al-inspectoratului-de-politie-din-soldanesti-retinut-pentru-fapte-coruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19