Select your Top Menu from wp menus

Şefii SIS şi CNA vor fi audiaţi la ședința Comisiei parlamentare de profil

Comisia parlamentară pentru Securitate națională, apărare și ordine publică îî va audia pe Mihai Balan, Directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate şi pe Viorel Chetraru, Şeful Centrului Naţional Anticorupţie privint interceptările convorbirilor lui Nicolae Vicol apărute în presă .
Potrivit Inprofunzime despre aceasta a declarat deputatul Artur Reşetnicov, care a spus că cei doi vor fi audiaţi probabil la şedinţa următoare a comisiei.
Amintim că luni în presă au apărut mai multe înregistrări audio ale convorbirilor telefonice în care apar vocile mai multor funcţionari, printre care premierul Vlad Filat și ministrul de Interne, Dorin Recean. În secvenţele convorbirilor telefonice interceptate se presupune că mai mulți demnitari ar purta discuţii cu şeful IFPS, Nicolae Vicol.
Săptămâna trecută, ofițerii CNA, împreună cu procurorii, au desfăşurat mai multe percheziţii la sediul Guvernului şi la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.
Acţiunile au avut loc în cadrul unor dosare penale pornite pe comiterea mai multor abuzuri și acte de corupere de către funcţionari de stat. Nicolae Vicol, a fost reținut, iar mandatul de arest preventiv pe numele lui a fost prelungit cu 20 de zile. Potrivit CNA, el este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni – corupere pasivă, abuz în serviciu şi încălcarea inviolabilităţii vieţii private (interceptări).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sefii-sis-si-cna-vor-fi-audiati-la-sedinta-comisiei-parlamentare-de-profil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19