Select your Top Menu from wp menus

Şef de secţie din cadrul Inspectoratului Fiscal Făleşti învinuit de corupere pasivă

Şeful secţiei urmărirea plăţilor din cadrul Direcţiei administrare fiscală a Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Făleşti va compărea în faţa instanţei de judecată sub acuzaţia de corupere pasivă.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare în instanţa de judecată.

Serviciul Nord al Procuraturii anticorupţie îl învinuieşte că începînd cu luna aprilie, inculpatul ar fi pretins de la administratorul unei firme, 10 mii lei pentru deblocarea contului bancar curent al întreprinderii respective.

Funcţionarul a fost reţinut în flagrant imediat după primirea banilor chiar în faţa sediului IFS Făleşti.

La demersul procurorului acesta a fost suspendat provizoriu din funcţie. În cazul în care va fi recunoscut vinovat, bărbatul, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de la 20 de mii la 60 de mii de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sef-de-sectie-din-cadrul-ifs-falesti-invinuit-de-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19