Select your Top Menu from wp menus

Ședința Legislativului a eșuat din lipsă de cvorum

Ședința Parlamentului planificată pentru ziua de astăzi a fost din nou amânată din lipsă de cvorum, în sala plenului fiind prezenți doar deputații din fracțiunile PSRM și PDM, comunică MOLDPRES.

Președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi, a menționat că deputații urmează să se întâlnească într-o altă ședință plenară săptămâna viitoare.

„Constat lipsa cvorumului și ședința se declara închisă. Ne întrunim săptămâna viitoare”, a precizat Greceanîi.

În dimineața curentă, fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate și fracțiunea Platformei DA au anunțat că nu vor participa la ședința de azi a Parlamentului și au cerut Guvernului să transmită proiectele de lege pe care vrea să-și asume responsabilitatea prin procedură obișnuită.

În săptămâna curentă, ambele ședințe planificate ale Parlamentului au eșuat din lipsă de cvorum, după ce opoziția a boicotat-o, declarându-se împotriva procedurii de asumare a răspunderii Guvernului în privința a patru proiecte de lege, inclusiv rectificarea bugetului pentru anul 2020.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-legislativului-a-esuat-din-lipsa-de-cvorum/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19