Select your Top Menu from wp menus

Şedinţa Guvernului de mâine nu va avea loc.

Premierul Vlad Filat a amânat şedinţa Guvernului, care urma să aibă loc miercuri, 13 februarie.
La ora planificată pentru ședința Executivului, premierul va susține un briefing, scrie jurnal.md
Serviciul de presă al Guvernului nu oferă detalii despre subiectele care vor fi abordate de Vlad Filat.
Anunţul vine după ce astăzi în presă au apărut informaţii despre faptul că ministrul finanţelor Veaceaslav Negruţă figurează în calitate de bănuit într-un dosar penal. Acesta este al doilea caz când numele unui ministru este pomenit de instituţiile anticorupţie. Anterior s-a anunţat că şi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâî figurează într-un dosar penal. Cei doi sunt colegi de partid cu premierul Vlad Filat şi deocamdată sunt unicele persoane cu funcţii înalte de răspundere din actuala coaliţie de guvernământ care au intrat în atenţia instituţiilor anticorupţie.

Ieri ex-premierul Ion Sturza declara la emisiunea În Profunzime că partidele aflate la guvernare se pregătesc de alegeri anticipate.

Potrivit moldova.org, acesta a declarat în cadrul unei emisiuni la postul ProTV că situaţia din AIE este una extrem de tensionată, iar “unica frână poate veni din exterior”. “Vor fi unele surprize care vor veni din afară. În interior nu mai există nicio autoritate morală. Pronosticul meu este 50 la 50 în privinţa alegerilor anticipate. Patru partide se pregătesc”, a menţionat Sturza.

În acelaşi context, Sturza a sugerat că situaţia e una tensionată pentru că asistăm la un “duel dintre aceşti doi bărbaţi”. “Au gestionat extrem de prost acest incident, s-a făcut o televenolă pentru gospodinele de acasă cu denumirea Pădurea Domneasă, în ideea de a demara procesul de alegeri anticipate. Eu am fost optimist până acum. Cred că toţi îşi fac strategii de campanii electorale. E vorba de câteva luni. Toţi sunt cointeresaţi de asta, într-atât s-a coagulat această ură şi riscă să explodeze. S-a trecut o linie de marcare. Până la urmă toţi vedem duelul dintre aceşti doi bărbaţi”, a adăugat fostul şef al Executivului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-guvernului-de-maine-nu-ve-avea-loc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19