Select your Top Menu from wp menus

Şedinţa de judecată în dosarul lui Ilan Şor a fost amânată pentru 25 iulie

Ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor, care urma să aibă loc astăzi, la Curtea de Apel Cahul, a fost amânată. Informația a fost confirmată de către procurorul Andrei Băeșu citat de mai multe media din capitală.
Ședința a fost amânată. De la instanța am primit o scrisoare acum o săptămână, fiind informat că sunt în insposibilitatea de a forma completul. Motivul de boală, inspectorul având anumite intervenții chirurgicale”, a spus Băeșu.

În ședința de astăzi Andrei Băeșu. Băeșu urma să solicite repetat judecătorilor înlocuirea măsurii preventive

Următoarea ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor este programată pentru data de 25 iulie la Curtea de Apel Cahul.

În iunie 2017, fostul primar de Orhei, a fost condamnat de prima instanță la şapte ani şi jumătate de închisoare, în dosarul furtul miliardului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-de-judecata-in-dosarul-lui-ilan-sor-a-fost-amanata-pentru-25-iulie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19