Select your Top Menu from wp menus

Şedintă cu antrenament, pentru acţiuni rapide si eficiente în situaţii excepţionale

 In dimineata zilei de astazi,  a fost convocata Comisia pentru Situaţii Excepţionale  (CSE) a raionului Orhei. La şedinţă au participat  şi primarii localitatilor  din raion.  Potrivit lui Viorel Patraş , sef Secţie Protecţie Civilă (SPC) a DSE Orhei, participantii la intrunire au fost implicati intr-un antrenament tematic  referitor la acţiunile CSE  pentru  lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale  care pot fi cauzate de ninsorile abundente.

Sursa citata a mentionat ca in cadrul  sedintei au fost analizate  actiunile intreprinse de autoritati ca urmare a intemperiei de la mijlocul lunii decembrie, trecut. Reliefarea neajunsurilor precedente, in ce priveste dotarea tehnica,  pregătirea  si mobilizarea forţelor şi mijloacelor de intervenţie s-a dovedit a fi deosebit de oportuna in conditiile meteo asemanatoare care s-au creat chiar astazi.

In fata membrilor CSE, dar si a primarilor au fost puse sarcini concrete de actiune si interactiune, inclusiv cu agentii economici din teritoriu. Asta, in scopul antrenarii, in  caz de necesitate, in baza de contract,  a mijloacelor tehnice ale intreprinderilor din localitati, in deblocarea drumurilor şi asigurarea funcţionării normale a obiectivelor de importanţă vitală.

Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei a atenţionat  asupră măsurilor de profilaxie antiincendiară în sectorul locativ cu informarea populaţiei despre regulile antiincendiare la exploatarea sobelor, utilajelor electrice şi cu gaze,  menţionînd ca de la începutul anului doi oameni au decedat în urma unui incendiu care s-a produs în s. Step-Soci.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-cu-antrenament-pentru-actiuni-rapide-si-eficiente-in-situatii-exceptionale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19