Select your Top Menu from wp menus

Şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova. Onoruri militare si proteste

Astăzi, la Iaşi se desfăşoară prima şedinţă comună a Guvernelor Moldovei şi României. Moldova este reprezentată de o delegaţie formată din 22 de persoane. Membrii Guvernului de la Bucureşti şi cei ai Executivului de la Chişinău trebuie sa discute  probleme privind sectorul energetic, transporturile, securitatea socială şi educaţia, iar la finalul reuniunii vor fi semnate mai multe documente bilaterale de către membrii celor două Guverne.

Premierul român Mihai Răzvan Ungureanu şi omologul său moldovean Vlad Filat au fost primiţi cu onoruri militare, azi dimineaţă, la Iaşi, unde umează să aibă loc, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, o şedinţă comună a celor două guverne.

Mai mulţi membri de la mişcarea Noua Dreaptă au venit în faţa Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi pentru a le trasmite miniştrilor mesaje cu ocazia şedinţei comune de Guvern. Ei vor unirea Basarabiei cu România. În zonă au venit și câteva zeci de ieșeni care protestează împotriva lui Traian Băsescu.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-comuna-a-guvernelor-romaniei-si-republicii-moldova-onoruri-militare-si-proteste-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19