Select your Top Menu from wp menus

Ședința CM Orhei: Absența câtorva consilieri a fost estompată de prezența primarului Șor, revenit din arest FOTO

 Astăzi, la ora 17 – la finele unei zile de muncă cu program obişnuit, a avut loc o întrunire exraordinară a   CM Orhei. Din sală au lipsit 6 consilieri, însă absența lor a fost estompată de prezența primarului Ilan Șor. Acesta a reapărut la o ședință în plen după o întrerupere de mai bine de 1 an, pe care l-a petrecut mai mult în arest la domiciliu, după care a devenit liber,  dar în  așteptarea unei sentințe definitive pentru condamnarea sa  la 7,5 ani de închisoare.  

O galerie de susţinători l-a întîmpinat pe Ilan Șor în picioare și cu aplauze, iar edilul și de această dată – exact ca la ședințele de judecată, dar și în alte împrejurări,  și-a făcut apariţia   fiind însoţit de bodyguarzi.

  • sedtina co 11 08 17 ilan shor
  • aplauze sed co 11 08 2017

Chiar dacă Șor s-a produs în cadrul ședinței cu niște intervenții verbale, întrunirea a fost scurtă. În doar o jumătate de oră consilieri au votat pentru 17 proiecte de decizii, de diferită consistenţă şi importantă. 4 dintre  aceste proiecte au fost propuse  după un scenariu permanent practicat de coechipierii lui Ilan Șor din fracţiunea majoritară a CM – chiar la începutul şedinţei.

De notat că printre chestiunile incluse  suplimentar pe ordinea de zi s-au numărat cele cu privire la inițierea  unui referendum privind strămutarea  pieţei comerciale din centrul oraşului, cu privire  la contractarea unui credit în valoare de 1,5 milioane lei pentru  IM Servicii Comunal Locative şi cu privire la  ieşirea administraţiei de la Orhei din Congresul Autorităților Locale din Moldova.

  • sed co 11 08 2017
  • sed co 11 08 2017 ilan shor

Cu detalii despre deciziile aprobate la ședința extraordinară a CM de vineri, 11 august, vom reveni atât în știrile radio, cât şi pe site-ul nostru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-cm-orhei-absenta-catorva-consilieri-a-fost-estompata-de-prezenta-primarului-sor-revenit-din-arest-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19