Select your Top Menu from wp menus

Ședința amânată în dosarul Filat, după ce fostul premier a fost consultat de medici

Magistrații au amânat ședința de judecată în dosarul ce îl privește pe fostul premier Vlad Filat. Decizia a fost luată după ce acesta a acuzat o stare de slăbiciune, fapt constatat și de medicii veniți la fața locului, comunică Politik.md.
Potrivit procurorei Adriana Betisor, amânarea a fost solicitată de partea apărării, astfel că  o nouă ședință a fost programată pentru mâine, 22 iunie.
Amintim că recent Vlad Filat a declarat din nou greva foamei. Acesta refuză să mănânce în semn de protest față de modul în care este făcută justiție în ceea ce îl privește. Mai mult decât atât, acesta susține că deși procesul e la etapa dezbaterior judiciare, sentința sa a fost deja scrisă, fostul premier fiind condamnat la 16-18 ani de închisoare.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sedinta-amanata-in-dosarul-filat-dupa-ce-fostul-premier-a-fost-consultat-de-medici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19