Select your Top Menu from wp menus

Securitatea moldovenească ar putea fi asistată de cea israeleană

Zilele trecute proaspătul şef al Serviciului de Informaţii şi Securitate, Mihai Balan a avut o întrevedere la Ierusalim cu Ministrul Securităţii Publice al Statului Israel, Itzhak Ahoronovici.

Potrivit Ministrului Itzhak Ahoronovici, Statul Israel este disponibil să ofere asistenţa necesară Republicii Moldova în vederea împărtăşirii experienţei sale în domeniile menţionate în cadrul unor vizite în Israel a experţilor moldoveni, dar şi în cadrul unor vizite de lucru în Republica Moldova a reprezentanţilor Ministerului Securităţii Publice, relatează serviciul de presă al SIS.

De menţionat că înainte de a fi aprobat de palament în calitate de director al SIS, Mihai Balan a fost ambasadorul Republicii Moldova în Israel.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/securitatea-moldoveneasca-ar-putea-fi-asitata-de-cea-israeleana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19