Select your Top Menu from wp menus

Secțiile de votare din raionul Orhei sunt asigurate cu 41 mii de măști pentru alegerile parlamentare de mâine

Pentru alegerile parlamentare anticipate, care vor avea loc mâine, 11 iulie secțiilor de votare din raionul Orhei au fost distribuite 41 mii de măști de protecție. Potrivit unei hotărâri a Comisiei Electorale Centrale în total pentru cel 2000 de secții de votare din republică au fost distribuite  un milion de măști. Totodată celor 83 de secții de votare din raionul Orhei au fost distribuite 249 litri de dezinfectant pentru a asigura măsurile de protecție anti-COVID-19.
Pe de altă parte numărul buletinelor de vot repartizat raionului Orhei este de 98781, dintre care 7229 sunt buletine de vot tipărite în limba rusă.
La cele mai recente alegeri – prezidențialele din 2020, în raionul Orhei au votat în primul tur peste 44 mii de alegători, iar în cel de-al doilea tur peste 40 mii de votanți.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sectiile-de-votare-din-raionul-orhei-sunt-asigurate-cu-41-mii-de-masti-pentru-alegerile-parlamentare-de-maine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19