Select your Top Menu from wp menus

Secretul socant al femeii care s-a culcat cu 1000 de bărbaţi

Crystal Warren e o femeie din Marea Britanie care a recunoscut, zilele trecute, în direct la ITV, că a făcut sex cu 1000 de bărbaţi. Ce s-a descoperit acum e de-a dreptul şocant.

Crystal are un secret pe care nu îl ştiu decât foarte puţini dintre cei 1000 de perteneri de sex de-ai ei. Femeia a avut, până în 2005, numele Christopher Snowden, deoarece s-a născut bărbaţi şi a fost supusă unei corvoade de operaţii până când s-a transformat în femeie, scrie libertatea.ro.

„Nu ştiu ce s-ar întâmpla dacă bărbaţii cu care am făct sex ar afla că nu sunt femeie. Vreau totuşi să nu îşi facă probleme cu privire la sexualitatea lor, dacă află că am fost bărbat, deoartece ei habar nu aveau şi credeau că se culcă cu o femeie”, a declarat Crystal pentru cotidianul britanic The SUN.

Crystal a mai spus că s-a simţit mereu femeie, doar că era captivă în trup de bărbat, iar în 2002 a început procedurile de schimbare şi în 2005 a fost transformată complet.

„E ciudat şi unii se întreabă cum de am fost bărbat, doar am sâni şi vagin, dar pentru mine este cel mai natural lucru din lume”, a conchis Crystal.

sursa: libertatea.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/secretul-socant-al-femeii-care-s-a-culcat-cu-1000-de-barbati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19