Select your Top Menu from wp menus

Secrete pentru congelarea fructelor și legumelor

Congelarea este una din cele mai simple metode de conservare a fructelor și legumelor și care permite acestora să își păstreze mare parte din proprietăți.

Cum se face, practic, acest lucru?
Pregătirea congelatorului
Chiar dacă păstrați congelatorul pornit și pe timpul verii, este necesar să îl supuneți unei operațiuni serioase de curățare, înainte de a-l umple cu rezervele pe care vreți să le păstrați peste iarnă.
Goliți-l și lăsați-l să se dezghețe, eventual grăbind acest proces prin introducerea unei cratițe cu apă caldă. Scoateți apoi rafturile și toate celelalte părți detașabile și spălați-l cu o soluție făcută dintr-un pumn de sare la patru litri de apă (sarea curăţă fără să fie abrazivă şi previna apariţia gheţii), iar la final ștergeți-l cu o cârpă foarte curată, îmbibată în apă cu oțet. Curăţaţi în mod similar toate componentele sale.
Nu folosiţi detergent de vase la curăţarea congelatorului şi nici alte substanţe similare, pentru că pot degaja vapori periculoşi ori genera apariţia mirosuri neplăcute.
Verificați garniturile congelatorului, astfel încât să vă asigurați că ușa se închide etanș, prevenind astfel modificarea temperaturii din interior, care nu trebuie să fie mai mare de -18 grade Celsius.
Click AICI, pentru mai multe

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/secrete-pentru-congelarea-fructelor-si-legumelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19