Select your Top Menu from wp menus

Secretarul de Stat al Departamentului Românilor de Pretutindeni a vizitat Orheiul FOTO

O delegaţie  din oficiali ai Departamentului Românilor de Pretutindeni şi ai Ambasadei Române la Chişinău au vizitat parohia „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei, informeaza parohia.md.

Vizita de marţi, 21 august,  a inceput in fata  monumentului domnitorului Vasile Lupu, cu o intalnire cu oficialii din raion si oras. Apoi, Secretarul de Stat,  Natalia Elena Intotero, impreuna cu câţiva enoriaşi ai bisericii româneşti în frunte cu preotul Sergiu Aga, s-au deplasat la  troiţa românească instalată la 28 iunie curent,  la biserica în construcţie a parohiei la ridicarea căreia a contribuit esenţial Departamentul Românilor de Pretutindeni .

În cadrul discuţiilor purtate la Orhei, Natalia Elena Intotero  a luat act de necesităţile spirituale şi culturale ale comunităţii româneşti de la Orhei, exprimându-şi deschiderea de a sprijini atât biserica cât şi alte iniţiative expuse de către cei prezenţi la întrunire.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/secretarul-de-stat-al-departamentului-romanilor-de-pretutindeni-a-vizitat-orheiul-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19