Select your Top Menu from wp menus

Secretar general nou la guvern

Cabinetul de miniştri a aprobat o decizie prin care a numit-o în funcţia de secretar general al Guvernului pe Lilia Palii, care activat în calitate de consilier de stat în cabinetul prim-ministrului, transmite IPN.

Lilia Palii va prelua această funcţie de la Tudor Copaci. Premierul Pavel Filip a spus că şi Tudor Copaci rămâne să activeze în executiv, dar într-o altă funcţie.

Prim-ministrul i-a urat noului secretar general al Guvernului succese în activitate, menţionând că vor necesare eforturi susţinute în procesul de restaurare a Cancelariei de Stat.

Tot astăzi, Marian Pocaznoi, ex-preşedinte al CCA, a fost numit director adjunct al ANRCETI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/secretar-general-nou-la-guvern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19