Select your Top Menu from wp menus

Se caută directori! O funcţie vacantă există şi la Teleneşti


17 institutii de invatamant  din republica, printre care 13 licee, 3 colegii si  o scoala-internat, trebuie sa-si gaseasca conducatorii. Aceasta, in rezultatul concursului care a fost anuntat astazi de Ministerul Educatiei.

In lista liceelor unde exista vacanta a functiei de director figureaza si singurul liceu din orasul Telenesti – ‘Lucian Blaga“. Pana de curand,  acest liceu francofon din orasul Telenesti,  in care invata in jur de 300 de elevi, a fost condus de catre Silvia  Babără.

Conditiile inaintate fata de pretendentii la functia de director  sunt numeroase. Cum ar fi: studii superioare, vechime pedagogica de cel putin  5 ani, corespunderea  din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) funcţiei la care pretind si  lipsa antecedentelor penale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/se-cauta-directori-o-functie-vacanta-exista-si-la-telenesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19