Select your Top Menu from wp menus

Se așteaptă vânt puternic şi ploi cu descărcări electrice

Un front atmosferic cu aer rece va traversa teritoriul ţării în seara zilei de miercuri, 31 mai. Izolat vântul va sufla cu o intensitate de 15-20 de metri pe secundă. Vântul puternic va fi însoţit pe arii extinse de ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Sinopticianul de serviciu de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat a declarat pentru IPN că fenomenele meteorologice vor fi diferite de cele de acum câteva zile din Moscova.

Frontul atmosferic vine din direcţia nord-vest şi va fi prezent pe teritoriul ţării până în prima jumătate a zilei de joi, 1 iunie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/se-asteapta-vant-puternic-si-ploi-cu-descarcari-electrice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19