Select your Top Menu from wp menus

Se așteaptă averse cu descărcări electrice, grindină și vijelie

Meteorologii au emis avertizare cod galben, fiind prognozate averse cu descărcări electrice, grindină și vijelie. Avertizarea intră în vigoare miercuri seara, ora 21.00 și este valabilă până a doua zi la ora 21.00, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice în noaptea de miercuri spre joi, 8 iunie, în jumătatea de nord a țării cu extindere ziua în jumătatea de sud. În raioanele de nord și centru sunt prognozate averse (15-30 l/m2), izolat cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s, transmite IPN.

Joi temperaturile vor oscila între +13 și +18 grade Celsius pe parcursul nopții. Ziua în nordul țării sunt prognozate +15..+20 de grade, în centru temperaturile vor oscila între +21..+25 de grade, iar la sud se vor înregistra +22..+26 de grade Celsius. Pentru vineri ziua în medie sunt prognozate +20 și +25 de grade, iar sâmbătă vremea se va încălzi până la +29 de grade Celsius.

Ploi cu descărcări electrice sunt prognozate și pentru duminică și pentru începutul săptămânii viitoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/se-asteapta-averse-cu-descarcari-electrice-grindina-si-vijelie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19