Select your Top Menu from wp menus

Scumpire//Copiii vor plăti mai mult pentru cântatul la chitară la Școala de Muzică din Orhei

Taxele de studii pentru anul  curent, la Școala de Artă și Școala de Muzică din Orhei,  au fost aprobate de către Consiliul Municipal Orhei.

La Şcoala de Artă, taxa lunară pe care trebuie să o achite un elev dornic de a învăța pictura și sculptura nu a fost modificată. Cei 192 de copii care sunt înmatriculaţi aici, vor trebui să achite câte 90 de lei pentru o lună de studii. La Şcoala de Muzică, unde învaţă aproape 260 de copii, plata  lunară pentru pian şi cea pentru alte compartimente de studii e de aproape 3 ori mai mare, dar  a rămas și aceasta neschimbată – în mărime de 240 lei şi, respectiv, 225 lei.

Consilierii municipali au aprobat însă și o inovaţiune,  însoţită cu o majorare a taxei de studii la unul din instrumentele muzicale. 

În anul precedent, chitara era inclusă într-o categorie comună, intitulată “alte compartimente’, iar cântatul la chitară, ca şi la alte instrumente, costa 225 lei pe lună. Pentru anul de studii curent, chitara a fost separată într-o categorie individuală.

Totodată, edilii orheieni au aprobat o majorare a taxei lunare cu 25 de lei, aceasta ajungând la suma de 250 de lei pe lună, pe care  trebuie să îi plătească un copil pentru a învăţa să cânte la chitară în cadrul Şcolii de Muzică din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scumpire-copiii-vor-plati-mai-mult-pentru-cantatul-la-chitara-scoala-de-muzica-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19