Select your Top Menu from wp menus

Scrisoarea lui Plahotniuc a ajuns si la abonaţii ‘Posta Moldovei’ din Orhei

Vineri, 18 mai, orheienii abonati la diverse publicatii periodice au primit impreuna cu corespondenta si    un „supliment” neasteptat. Agentii economici au putut gasi , spre exemplu, in interiorul „Monitorului Oficial al R.Moldova” din aceasta zi o scrisoare sau chiar doua, cu semnatura tirajata la tipar, a vice-presedintelui Partidului Democrat,  prim-vice-presedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

In unele cazuri, ambele scrisori, nu se stie din ce cauza – in limba rusa. Asta, cu toate ca , dupa cum lasase sa se inteleaga  presa din Chisinau,  unde aceeasi scrisoare a inceput sa fie  distribuita  inca pe  la mijlocul saptamanii, adresarea lui Plahotniuc era in limba romana.

In orice caz, o astfel de impresie a lasat citatul reprodus  de „Adevarul” in articolul „Laudă-mă, gură! Plahotniuc trimite scrisori alegătorilor în care le spune ce-a făcut pentru ei” „Stimați cetățeni, de obicei, politicienii vă trimit scrisori în campaniile electorale să vă convingă să-i votați. Eu însă vă scriu acum, când nu suntem în campanie electorală. Și nu vă scriu să vă cer voturi, ci ca să vă prezint ce am reușit să fac din ce mi-ați cerut și ce nu am reușit încă”, își începe scrisoarea vicepreședintele Partidului Democrat.