Select your Top Menu from wp menus

Școlile auto, în vizorul Guvernului. Ar activa in afara legii

Școlile auto activează în afara legii! O recunosc chiar reprezentanții Guvernului care s-au apucat de elaborarea unui document ce va reglementa activitatea școlilor care pregătesc viitorii șoferi.

„Solicit urgent să aprobăm un regulament foarte clar după care să activeze aceste școli, ca să nu avem în continuare acest dezmăț. Nimeni nu este în stare să-mi explice după ce legi se conduc școlile care pregătesc șoferi. Nu e vorba de testarea candidaților, dar de un business”, a declarat Filat.

Vicepremierul Mihai Moldovanu, a dat asigurări că regulamentul va fi gata în două săptămâni. „Avem un haos în acest domeniu. Nimeni nu se ocupă de licențierea acestor instituții. Practic, lucrează în afara legii”, a conchis Moldovanu.

În prezent, activitatea școlilor ține de responsabilitatea Ministerului Transporturilor, Ministerului Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Educaţiei, dar şi Poliţiei Rutiere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scolile-auto-in-vizorul-guvernului-ar-activa-in-afara-legii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19