Select your Top Menu from wp menus

Scoasă de sub pământ si readusă la viaţă după 32.000 de ani

Misterele pe care Pământul ni le rezervă nu s-au terminat, iar oamenii de ştiinţă din Rusia au fost martorii unei descoperiri uluitoare.

În urma unor săpături făcute în Siberia, aceştia au descoperit la 38 de metri sub pământ, tulpina unei plante care s-a păstrat intactă vreme de 32.000 de ani.

Potrivit datelor efectuate în laborator, aceasta s-a păstrat atât de bine pentru că a fost expusă unei temperaturi constante de -7 grade. Imediat ce tulpina a fost dusă pentru a fi studiată, savanţii au reuşit să facă un lucru extraordinar.

S-au folosit un hormon de creştere, care a „readus la viaţă” uluitoarea plantă care creştea pe pământ în urmă cu 30 de milenii.

Planta a fost denumită „Silene Stenophylla” şi este cel mai „vechi lucru în viaţă” de pe suprafaţa Pământului”.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scoasa-de-la-38-de-metri-de-sub-pamant-si-readusa-la-viata-dupa-32-000-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19