Select your Top Menu from wp menus

Școala profesională din Ocnița va fi lichidată

Numărul redus al elevilor și al cadrelor didactice a determinat lichidarea școlii profesionale din  Ocnița. O decizie în acest sens a fost aprobată, miercuri, de către Guvern, transmite IPN.

Potrivit autorităților, și echipamentul tehnic de specialitate pentru instruirea elevilor este învechit, o bună parte fiind defectat. În asemenea condiții este dificil de a presta servicii educaționale de calitate şi de formare a muncitorilor calificați în corespundere cu cerințele pieței muncii.

Potrivit deciziei executivului, elevii înmatriculați în instituție vor fi transferați  la Școala profesională din Briceni și în alte instituții.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scoala-profesionala-din-ocnita-va-fi-lichidata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19