Select your Top Menu from wp menus

Şcoala a început, reparaţiile continuă

 În mai multe  instituţii de învăţământ din Orhei lucrările de reparaţie  continuă şi după 1 septembrie. Această stare de fapt a fost constatată de   preşedintele raionului, Ion Ştefârţă, astăzi, la sfârşitul primei săptămâni de scoală din acest an de studii.

În cadrul unei şedinţe la care au participat primari, reprezentanţi ai serviciilor desconcentrate şi angajaţi ai Consiliului raional Orhei, Ştefârţă a spus că cele mai mari probleme le are  gimnaziul nr.6 din cartierul Slobozia Doamnei al oraşului Orhei, unde lipsesc o mare parte din geamuri  şi unde nu a fost incă rezolvata problema incălzirii.

Într-o situaţie asemănătoare se află şi alte instituţii de învăţământ, dar pentru intarzierea reparatiilor capitale în 6 şcoli,  şeful raionului a găsit indreptăţire în faptul că acolo  sunt efectuate lucrări mari, in sumă  de peste 1 mln de lei. De vină ar fi  şi procedura anevoiosă de desfăşurare a licitatiilor. În cazul gimnaziului nr.6 din oraş această procedura ar fi durat 4 luni, reparaţia care costă  cca 2 mln lei  demarând abia cu o lună în urmă.

Ion Ştefârţă a amintit că în acest an pentru reparaţia şcolilor din raion au fost alocaţi 19 milioane de lei şi a declarat că reparaţiile vor fi finalizate în toate instituţiile de învăţământ în cel mult 2-3 săptămâni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scoala-a-inceput-reparatiile-continua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19