Select your Top Menu from wp menus

Schimbări în finanțarea Partidului „Șor”: Milioane de lei vin deja de la persoane fizice, printre care doi consilieri municipali, dar nu de la firmele legate de Aeroport

De aproape două luni, în finanţarea Partidului „Șor” au intervenit schimbări, după cum arata datele din raportul formaţiuni, prezentat la CEC pe 9 septembrie.
Dacă până la sfârșitul lunii iulie banii erau oferiți de firmele Aerofood, Aeroport Handling, Aeroport Catering și DFM, din luna august și până la începutul lunii septembrie vistieria partinică s-a umplut datorită donațiior de la persoane fizice.
Suma care a fost donata partidului de la începutul anului şi până la sfârșitul lunii iulie, de către firmele asociate cu numele lui Ilan Sor, se apropie de 8 milioane de lei.
Ulterior, în perioada 1 august – 4 septembrie, o sumă totală de 1 milion 268 mii 250 lei a fost donata Partidului „Șor din partea a peste 160 de persoane fizice.
În lista donatorilor se regăsesc, cu sume de câte 10 mii de lei, și doi consilieri municipali din fracțiunea „Pentru Orhei” – Grigore Svecla și Cristian Botnarenco.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/schimbari-in-finantarea-partidului-sor-milioane-de-lei-vin-deja-de-la-persoane-fizice-printre-care-doi-consilieri-municipali-dar-nu-de-la-firmele-legate-de-aeroport/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19