Select your Top Menu from wp menus

Schimbări în componenţa Consiliului electoral al circumscripţiei electorale raionale Orhei

Comisia Electorală Centrală a aprobat astăzi modificarea componenţei Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Orhei nr. 25. Schimbarea a venit după ce pe 22 septembrie PD a înregistrat la CEC un demers prin care a solicitat înlocuirea Elenei Guleac cu Marina Cerneac. Prima, care este angajată a Inspectoratului Fiscal de Stat Orhei a fost înaintată de această formaţiune în componenţa CECER Orhei la începutul lunii septembrie, dar a depus o cerere de demisie.
În consecinţă CEC a modificat decizia din 9 septembrie privind constituirea CECER Orhei, înlocuind-o pe Elena Guleac cu Marina Cerneac. Aceasta este directoarea grădiniţei nr.1 din oraşul Orhei, iar după alegerile locale de anul trecut a fost consilieră orăşenească renunţând la mandatul de aleasă locală în martie curent.
În componenţa CECER Orhei intră 9 persoane, câte un reprezentant al partidelor parlamentare, 2 reprezentanți ai Consiliului Raional Orhei , 2 reprezentanți ai Judecătoriei Orhei și angajata unei întreprinderi selectată din Registrul funcționarilor electorali.
Conducerea forului care dirijează procesul electoral din raionul Orhei a fost aleasă în şedinţa din 12 septembrie

Vezi şi A fost stabilită componența Consiliului electoral Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/schimbari-in-componenta-consiliului-electoral-al-circumscriptiei-electorale-raionale-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19