Select your Top Menu from wp menus

SCANDAL MONUMENTAL! Michelle OBAMA, TOPLESS pe coperta unei reviste

Apariţia este una dintre cele mai controversate şi a stârnit deja un scandal uriaş. Soţia celui mai puternic om de pe planetă e lăsată în sânii goi pe coperta unei reviste spaniole.

Editorii revistei „Magazine de Fuera de Seria” au reuşit să atragă atenţia lumii întregi asupra celui mai recent număr al publicaţiei. Ei au pus pe copertă un portret realizat în Photoshop în care Michelle Obama apare în sânii goi.

Presa internaţională a sărit ca arsă. Coperta e considerată rasistă şi jignitoare la adresa primei doamne.

Trucajul combină chipul lui Michelle Obama cu trupul gol al femeii din „Portretul unei sclave”, lucrare din 1800.

Michelle Obama

„Potretul unei sclave”, lucrarea transformată de spanioli prin PhotoShop, este semnată de Marie-Guillemine Benoist şi a fost pictată în 1800. Articolul din revista spaniolă vorbeşte despre Michelle Obama – „nepoata unor sclavi, Doamna Americii”. Străbunicii Primei Doamne, atât cei de pe linie maternă, cât şi cei de pe linie paternă, au fost sclavi.

sursa: libertatea.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scandal-monumental-michelle-obama-topless-pe-coperta-unei-reviste-mai-mult-scandal-monumental-michelle-obama-topless-pe-coperta-unei-reviste-stiri-externe-libertatea-ro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19